Muziekvereniging Fidelis

Muziekvereniging Fidelis

06 49 75 18 05

Secretariaat

secretariaat@muziekverenigingfidelis.nl

Website

Gastakker 138 4817 XE Breda

Facebook


Diverse keren per jaar geeft de vereniging een concert. U kunt Muziekvereniging Fidelis o.a. zien en horen tijdens de KAM in het Chassé theater, een koffieconcert bij hotel Heeren van Oranje en in het Woon-/zorgcentrum Heksenwiel.

Regelmatig organiseert de vereniging grote concerten. In april 2009 werd voor de eerste keer een groot concert gegeven in Podium Bloos onder de naam "Feel the Music". Naast de muzikanten van Fidelis was er ook ruimte voor lokaal zangtalent.

De avondvullende show "Feel the Music" was een groot succes en werd daarom op 15 en 16 april 2011, 19 en 20 april 2013 en 20 en 21 maart 2015 opnieuw georganiseerd.

U zult begrijpen dat er tijdens evenementen en concerten van Fidelis kosten aan zijn verbonden: het instrumentarium, de bladmuziek en andere bijkomende kosten. Vanzelfsprekend proberen we altijd sponsoren te vinden, maar dat blijkt niet altijd eenvoudig te zijn.

We weten echter dat er veel mensen zijn die Fidelis een warm hart toedragen en ons altijd willen helpen, maar niet als grote sponsor van een evenement. Voor deze mensen hebben we "de Fidele Mens" opgericht.

Muziekvereniging Fidelis zoekt nog muzikanten die op koperen instrumenten blazen!